Hankintapalvelu

Hommat hanskassa. Ja kun hanskat loppuu, kysy lisää mestareilta...

Hankintapalvelumme ei jätä kiveäkään kääntämättä

Etkö löytänyt sopivia tuotteita varastovalikoimastamme? Ei hätää, sillä hankimme ne puolestasi ja halutessasi toimitamme ne suoraan työmaalle.

Meillä on kontaktit lähes kaikkiin alan tuotetoimittajiin. Tarvittaessa erikoistuotteet tilataan vaikka muista EU-maista ja tietenkin aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimitukset voidaan ajoittaa juuri haluttuun ajankohtaan, ja eri valmistajien tuotteet saadaan yhdistettyä samaan toimitukseen. Asiantuntijamme neuvovat kaikissa alaan liittyvissä kysymyksissä ja selvittävät asiakaan puolesta tuote- ja soveltuvuuspulmat.

"Meiltä säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa kun mestarit -hankintapalvelu hoitaa erikoispintatuotehankinnat puolestamme. mestareiden asiantuntevat kaverit osaavat etsiä juuri sopivat erikoistuotteet meille, eikä aikamme tärväänny turhaan. Hienoa, että voimme heidän kauttansa tilata myös perustavaraa, mitä ei ole heidän varastovalikoimassa. Saadaan kaikki tuotteet yhdestä paikasta ja tarvittaessa samalla laskulla. Helpottaa mukavasti työmaan hallintaa."

Hankintapalvelut - Maalarimestarien Oy - Mestarit palveluksessanne

Eri valmistajien tuotteet saadaan yhdistettyä samaan toimitukseen ja kaupan päälle annamme myös tuote- ja käyttöneuvontaa.

Kysy mestarit-hankintapalvelusta omalta mestarit-myyjältäsi.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa ja anna mestarit-hankintapalvelun hoitaa erikoispintatuotehankinnat.