Diessner

Diessner laastit ja liimat

Diessner -FLP Kevytkuitulaasti

FLP Kevytkuitulaasti

(FLP Faserleichtputz)

Halkeilua ehkäisevä, erittäin riittoisa pohjalaasti 10 – 20 mm kerrosvahvuuksiin sisä- ja ulkotiloissa. Erityisesti vaativille alustoille, joissa useita eri materiaaleja, sekä tehokkaasti lämpöä eristäville seinille, joissa materiaalina esim. kevytsora- tai kevytbetoniharkko.

KAM 110 J Liima- ja verkotuslaasti

KAM 110 J Liima- ja verkotuslaasti

(KAM 110 J Klebe- und armierungsmörtel)

Suurelle mekaaniselle rasitukselle altistuvien seinien ja sokkelien verkotukseen, sekä polystyreenistä ja mineraalivillasta valmistettujen eristelevyjen liimaukseen sisällä ja ulkona. Toimii ilman erillistä vesieristystä jopa roiske- ja valumaveden kuormittamissa paikoissa, sekä maakosketuksessa.

SKS Liima- ja verkotuslaasti

SKS Liima- ja verkotuslaasti

(SKS Systemklebe- und spachtelmasse)

Polystyreenistä ja mineraalivillasta valmistettujen eristelevyjen kiinnitykseen ja verkotukseen sisä- ja ulkotiloissa. Soveltuu myös ylitasoitukseen enintään 10 mm kerrospaksuudella. Sopivia alustoja ovat uudet ja vanhat mineraaliset ja dispersiopitoiset materiaalit.

KAM Liima- ja verkotuslaasti

KAM Liima- ja verkotuslaasti

(KAM Klebe- und armierungsmörtel)

Polystyreenistä ja mineraalivillasta valmistettujen eristelevyjen kiinnitykseen ja verkotukseen sisä- ja ulkotiloissa. Sopivia alustoja ovat uudet ja vanhat mineraaliset ja dispersiopitoiset materiaalit

DAM Dispersioverkotusmassa

DAM Dispersioverkotusmassa

(DAM Dispersionsarmierungsmasse )

Sementitön verkotustasoite, joka tahnamaisena tarttuu hyvin, eikä valu tai halkeile helposti. Sopivia alustoja ovat EPS-eristelevyt, sekä uudet ja vanhat mineraaliset alustat. Soveltuu myös halkeamien korjaamiseen rapatuilla julkisivupinnoilla.

BK Liimalaasti

BK Liimalaasti

(BK Baukleber)

Erittäin tartuntakykyinen liimalaasti polystyreenistä ja mineraalivillasta valmistettujen eristelevyjen kiinnitykseen sisä- ja ulkotiloissa. Soveltuu myös tartuntalaastiksi sileäksi valetuille betonipinnoille. Sopivia alustoja ovat uudet ja vanhat mineraaliset ja dispersiopitoiset materiaalit.

Diessner -DK Dispersioliima

DK Dispersioliima

(DK Dispersionskleber)

Sementitön dispersioliima polystyreenistä valmistettujen eristelevyjen kiinnitykseen sisä- ja ulkotiloissa. Sopivia alustoja ovat kuitusementti-, kipsikartonki- ja lastulevyt, sekä vaneri.

Ryhdy Mestarit- tiliasiakkaaksi!