Diessner

Maalarimestarien Oy ja Diessner

Jo yli 50 vuotta markkinoilla vaikuttaneet Diessnerin rappaus -ja lämpörappausmenetelmät täydentävät Maalarimestarien Oy:n tuotevalikoimaa.

Saksalainen Diessner GmbH & Co. KG (perustettu 1928) on ollut jo vuosikymmenien ajan luotettava osaaja maalien, rappauslaastien, tasoitemassojen, pohjusteiden ja eristerappausjärjestelmien valmistuksessa.

Diessner vie tuotteitaan yli kahteenkymmeneen maahan.

Diessnerin menestys perustuu korkean laatustandardin tuotteisiin, jotka on suunniteltu omassa tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriossa.

Pitkälle kehitetyt laadunvarmistusjärjestelmät ja omat sekä ulkopuoliset säännölliset tarkastukset tehtaalla takaavat Diessner-merkkituotteiden huippulaadun. Tosiasiahan on, että vain teknisesti moitteettomat ja laadukkaat tuotteet varmistavat talorakenteiden pitkäikäisyyden.
Diessner lähti jo varhaisessa vaiheessa kohti ympäristötietoista ja ympäristöystävällistä tuotantoa ja tuotteita. Sen tuotevalikoimaan on kuulunut jo vuodesta 1987 lähtien kattava valikoima liuotinaineettomia tuotteita.

Asiakkaiden toiveet värisävyjen suhteen ovat alati kasvaneet. Siksi Diessnerin toimitusohjelmaan kuuluu laaja valikoima sävytystuotteita. Diessner MIX -järjestelmä takaa laajan värisävyvalikoiman ja helpon sävytyksen lähellä asiakasta.

Värikartat
Sävytettävät tuotteet ovat sävytettävissä Diessner värikartan sävyihin, sekä suurimpaan osaan käytössä esiintyviin värikarttoihin.

BSP Värikivisokkelipinnoite värikartat >

Suunnittelijalle
Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa ja autamme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijaltamme tuotekansiota, värimalleja tai käyntiä tuote-esittelyn tai konsultaation merkeissä!

Ryhdy Mestarit- tiliasiakkaaksi!