Yrityshistoria

Yritys ja sen historia

Kehityksen kärjessä jo vuodesta 1948

Etkö löytänyt sopivia tuotteita varastovalikoimastamme? Ei hätää, sillä hankimme ne puolestasi ja halutessasi toimitamme ne suoraan työmaalle.

Suomessa oli sodan jälkeen pula maalaustarvikkeista, ja niitä joutui tilaamaan osaksi maan rajojen ulkopuolelta.  Osa Maalarimestariliittoon kuuluneista urakoitsijoista kokosi rivinsä ja perusti vuonna 1948 oman hankinta- ja tukkuliikkeen. Maalarimestarien Oy syntyi. Ensimmäinen oma hankintasopimus koski 12 tonnia peitepaperia ja heti seuraavana oli 50 tonnin sinkkivalkoiserän hankinta Puolasta. Varhaisiin hankintoihin kuului myös 15 tonnia kalanmaksaöljyä Tanskasta.

Yhtiö toimi 40 vuotta pelkästään omistajien ja liittoon kuuluneiden urakoitsijoiden kauppana, mutta 90-luvun taitteessa kaupankäynti “vapautui” ja asiakkaaksi pääsivät kaikki halukkaat.

Maalarimestarien Oy on aina ollut tunnettu korkeasta ammattitaidosta ja alan tuotetuntemuksesta. Läheiset kontaktit urakoitsijakuntaan on ollut toiminnan perusta läpi yrityksen historian.

Maalarimestarien Oy:n asiakkaita ovat maalausurakoitsijat, korjaus- ja saneerausurakoitsijat, rakennusliikkeet, kiinteistöyhtiöt, vuokra-asunto-organisaatiot, valtion ja kunnan laitokset sekä yksityiset kuluttajat.

Maalarimestarien Oy työllistää yli 30 henkilöä, ja sillä on kuusi toimipistettä. Myymälät sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat!